Silver Essence Logo Online Scan Over ons Producten Prijzen Ga voor Gaas Contact
Portaal

Geeks as a Service

Portalen en Apps voor uw bedrijfssoftware
Zonder omkijken, zonder zorgen


Iets voor u? Doe de Online Scan!     Vraag nu een gratis adviesgesprek aan

Portalen & Apps

U heeft uw bedrijfssoftware op orde. Maar meer mensen binnen uw organisatie hebben toegang nodig tot die gegevens. U wil via een portaal meer mensen, ook van buiten uw organisatie in uw dagelijkse processen betrekken.

Silver Essence kan zo'n portaal ontwerpen en bouwen. Waarmee uw medewerkers, klanten, leveranciers, vrijwilligers, wie u maar wil, die toegang krijgen. Uiteraard op een veilige manier zodat iedereen toegang heeft tot die informatie die u beschikbaar wil stellen.

En met Geeks as a Service onderhouden wij ook uw portaal. Zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent.
Lees meer hierover

Website Koppelingen

Kloppen de prijzen op uw website nog wel met de prijzen in uw bedrijfssoftware? Komen daar de datums van de evenmenten die u organiseert nog overeen met die in uw planningsysteem? Tikt u nog steeds de aanvragen die via de website per email binnenkomen over in uw CRM software?

Wij ontsluiten de informatie uit uw bedrijfssystemen zodat deze in uw website getoond kunnen worden. En andersom. Formulieren van uw website kunnen rechtstreeks processen opstarten in de systemen die u gebruikt.
Lees meer hierover

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Rapportages met Sumatra

Al die data die door u en uw medewerkers elke dag weer wordt ingevoerd. Daar wilt u natuurlijk wel wat mee doen. Die data vormt een onuitputtelijke bron van informatie. Informatie die, mits overzichtelijk en helder weergegeven, de basis is voor weloverwogen beslissingen. Met Silver Essence ondersteunen we verschillende rapportage tools, met een voorkeur voor Sumatra Software.

Door informatie te delen wordt kennis vermenigvuldigd. Dit is één van de basisprincipes van Sumatra. Goed geïnformeerde medewerkers zijn in staat sneller en beter te beslissen. Zij kunnen hun functie daardoor beter uitoefenen. Door Sumatra Rapportages naadloos in uw portaal te verwerken, kunnen we dat ook waarmaken.
Bekijk Sumatra Integratie in een Silver Essence Portaal
Lees meer hierover

Proces-optimalisatie met BPM Software

Data uit het ene systeem komt niet zomaar in het andere systeem. Daar moet u wel wat voor doen. Het liefst doet u dat natuurlijk niet zelf, want daar is vaak veel kostbare tijd voor nodig. Als Silver Essence zetten wij daarom BPM Software in om dat te automatiseren.

Niet alleen om data tussen systemen te sychroniseren. Maar ook voor allerlei andere herhalende handelingen. Bijvoorbeeld betalingsherinneringen versturen. Of notificaties als er ergens in een proces aandacht wordt gevraagd. U kunt niet altijd alle processen in de gaten houden. BPM Software kan dat wel. Onzichtbaar op de achtergrond maar al snel een onmisbare spil in uw automatisering.
Een uitleg over wat BPM Software voor u kan betekenen
Vraag informatie aan

Data-integratie met Connect Bridge

Koppelen met bestaande systemen kan lastig zijn. Wie kent immers al die verschillende systemen? Wij kennen er een aantal, maar nog lang niet allemaal. Dat is ook niet nodig met de inzet van Connect Bridge. Hiermee kunnen wij koppelen aan bijvoorbeeld Microsoft Sharepoint of Google Drive. Maar ook aan cloud platformen als Trello en Evernote.

Connect Bridge koppelt aan heel veel systemen. En met Silver Essence koppelen we met Connect Bridge. Met dit doorgeefluik kunnen we de meeste koppelingen probleemloos aan. Met minder code, dus minder foutgevoelig. Met of zonder portaal, want we zijn ook distributeur voor de Benelux.
Bekijk de uitleg over Connect Bridge als Integratie Tool
Vraag informatie aan

De voordelen van Geeks as a Service

Op maat voor u

Geen bedrijf is hetzelfde. Dus geen Portaal is hetzelfde. Wij zorgen dan ook voor een Portaal dat aansluit bij uw bedrijf en uw strategie. Ook bij uw huisstijl en marketing natuurlijk. We zorgen er ook voor dat uw Portaal meegroeit met uw ambities.

Vast bedrag per maand

Snelle aanpassingen vragen snelle beslissingen. De kosten moeten wel in de hand gehouden worden. Met Geeks as a Service bepaalt u vooraf welke kosten u wil maken. Binnen dat budget zorgen wij ervoor dat uw automatisering up to date is en blijft.

Geen verrassingen

Verrassingen zijn vaak leuk. Maar niet als het om uw IT budget gaat. Daarom brengen we vooraf altijd in kaart wat er moet gebeuren. Wat dat moet gaan kosten en, zeker zo belangrijk, wat dat u gaat opleveren. Zodat u kunt beslissen om het wel of niet te doen.

Heldere communicatie

Bij Geeks as a Service houden we niet van ruis op de lijn. Daarom zorgen we voor een vast aanspreekpunt. Die doet ook het intakegesprek. Zodat die vanaf dag 1 uw situatie kent en uw eisen en wensen kan vertalen voor onze techneuten.

Duidelijke overzichten

Via ons Portaal heeft u altijd inzage in de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. En de vragen die zijn gesteld. Bij Geeks as a Service zijn we daar transparant in. Het houdt ons scherp en u ziet dat u waar krijgt voor uw geld. Heel normaal vinden wij.

Meedenken & Meedoen

Bij Geeks as a Service zijn we best wel eigenwijs. Als we denken dat het beter kan, dan zullen we dat ook zeggen. Daarom komen we ook regelmatig bij u langs. Om te kijken hoe het gaat en te bespreken wat we de komende periode gaan doen.

Contact opnemen

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Email adres

Wat u verder nog wil zeggenPrivacybeleid

Liever telefonisch contact?
Bel +31-85-2020710